Karow’s fine recipes

RECIPES FROM MASTER’S HAND

The use of high-quality ingredients is very important to us. That is why we have designed our formulations according to the latest findings. The use of conventional basic recipes in combination with our wide range of flavours allows you to realise a wide variety of creations for your counter and takeaway sales.

Eierlikör mit Nusskrem

weiterlesen

Quarksahne Erdbeere

weiterlesen

Buttermilch-Zitrone mit Holunderblüte

weiterlesen

Joghurt-Holunder mit Mascarpone

weiterlesen

Nuss trifft Eierlikör

weiterlesen

Winterkaramell

weiterlesen

Nuss-Tonka-Torte

weiterlesen

Cassis-Vanille-Traum

weiterlesen

Kartoffel-Rosmarinbrot

weiterlesen

Französisches Baguette

weiterlesen

Fruchtiger Möhrenkuchen

weiterlesen

Karibischer Sommertraum

weiterlesen

Schwedische Apfeltorte

weiterlesen

Walnuss - Apfel auf Dinkelbasis

weiterlesen

Orangen-Nuss-Striezel

weiterlesen

Himbeer-Tonka-Torte

weiterlesen