Karow’s fine recipes

RECIPES FROM MASTER’S HAND

The use of high-quality ingredients is very important to us. That is why we have designed our formulations according to the latest findings. The use of conventional basic recipes in combination with our wide range of flavours allows you to realise a wide variety of creations for your counter and takeaway sales.

NEW

Fruchtige Schokotörtchen

continue reading
NEW

Feine Himbeer-Torte mit weißer Mousse

continue reading
NEW

Tarte mit Himbeeren und Tonka

continue reading
NEW

Französische Erdbeertorte mit Pistaziencreme

continue reading

Bunte Kindertagstorte

continue reading

Vanillemousse mit Erdbeergelee und Mirror Glace

continue reading

Schmandsahne Mango-Mandarine

continue reading

Mojito - Limette mit Rum

continue reading

Pfirsich-Maracuja mit Himbeere und Vanille

continue reading

Weihnachtsschnitte Eierlikör

continue reading

Winterliche Apfelsahne

continue reading

Beschwipste Kirsche

continue reading

Himbeer-Tonka-Torte

continue reading

Orangen-Nuss-Striezel

continue reading

Walnuss - Apfel auf Dinkelbasis

continue reading

Schwedische Apfeltorte

continue reading

Karibischer Sommertraum

continue reading

Fruchtiger Möhrenkuchen

continue reading

Französisches Baguette

continue reading

Kartoffel-Rosmarinbrot

continue reading

Cassis-Vanille-Traum

continue reading

Nuss-Tonka-Torte

continue reading

Winterkaramell

continue reading

Nuss trifft Eierlikör

continue reading

Joghurt-Holunder mit Mascarpone

continue reading

Buttermilch-Zitrone mit Holunderblüte

continue reading

Quarksahne Erdbeere

continue reading

Eierlikör mit Nusskrem

continue reading